Zoran Bogdanovic

General Manager
Starlink Enterprise Limited

Bilateral Meetings

 • Friday 12:00 - 15:00
DescriptionStarlink kompanija sa predstavnistvom u Pekingu, se bavi pruzanjem usluga u trgovini sa Kinom. Uz vise od decenije iskustva, spektar usluga koje firma pruza, obuhvata trazenje roba, proveru kredibilnosti proizvodjaca, kontrolu i logisticku podrsku isporukama iz NR Kine i Jugoistocne Azije. Izvoz gradjevinskih materijala, industrijskih masina, masina za profilisanje limova/masina za pakovanje itd, kao i sirovina za hemijsku industriju i rudarstvo ka zemljama bivse Jugoslavije, drzavama clanica Evropske zajednice, Juzne/Centralne Amerike i Afrike Uvoz drveta/drvne gradje i drugih sirovina u NR Kinu
Organization Type Company
CountryChina
CityBeijing, Sunjoy Mansion 702 Ritan Road No.6 Google map
Areas of Activities

Sector of timber and building industry

  Offer

  Pruzanje usluga u trgovini sa Kinom

  Starlink kompanija sa predstavnistvom u Pekingu, se bavi pruzanjem usluga u trgovini sa Kinom. Uz vise od decenije iskustva, spektar usluga koje firma pruza, obuhvata trazenje roba, proveru kredibilnosti proizvodjaca, kontrolu i logisticku podrsku isporukama iz NR Kine i Jugoistocne Azije.

  Cooperation Offered
  1. Technical co-operation
  2. Other
  Request

  Uvoz drveta/drvne gradje i elemenata u NR Kinu

  Trazimo proizvodjace drvene gradje i elemenata za odredjenog kupca u NR Kini u dosta velikim kolicinama na mesecnom nivou.